dijous, 16 de juny del 2011

Disco fever 2011

I tornem a ser... ara hem passat a 8 estrelles, hem fitxat a na Lucía.
Aquesta vegada el grup ha optat per una coreografia inspirada en els anys 80. Va tenir lloc a la Seu Universitària d'Eivissa en maig. Desprès de mesos d'assajos aquí teniu el resultat:



I si voleu visitar el glogster original.

Reflexió personal:

Aquesta pràctica ha set molt més lleugera i digerible que l'anterior, la del teatre. Hem assajat unes quantes moltes voltes i la veritat és que ens ha quedat molt bé. La tria de les cançons no ha set molt complicada perquè les companyes tenen un control musical que fa por. D'una selecció d'unes quinze o vint en vàrem extreure unes cinc, desprès d'un procés de selecció en viu; és a dir, posàvem les cançons i comprovàvem si seguien un ritme, si combinàvem, quina coreografia podria introduir-se, si seria divertida i fàcil... Un altre aspecte a tenir en compte ha set a l'hora de retallar-les i enganxar-les. No sé si algú l'ha pensat però fa falta un poc d'oïda, i crec que jo, personalment encara no l'he aconseguit (al nivell de les meves companyes). Però per això som un grup, tots tenim coses per aportar i érem vuit aquesta vegada. així que algunes es movien millor i d'altres tenien millor les orelles ;)

M'ha agradat molt tot el procés, hem gaudit com infants, hem cercat hores, amb quasi tot l'equip fent feina, na Pili se'ns ha posa malalta però fins el darrer dia allí estava, i estic molt orgullós de tots.
Crec que vàrem sortir tant escaldats del teatre que sent també un treball difícil ens ho vàrem prendre amb altra mentalitat. Ara es tractava de fer-ho bé i gaudir, no era un treball era com una activitat d'oci.

Activitats com aquesta podríem fer unes quantes.

També m'agradaria dir que totes les actuacions varen ser increïbles. Totes amb temàtiques diferents, totes espectaculars i totes amb resultats professionals. Si m'haguéssim dit que eren professionals no l'hauria dubtat en cap moment. De fet, en Toni Pons, ens va comentar que estava molt sorprès i orgullós dels nostres treballs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada