dijous, 16 de juny del 2011

Un dia de teatre...

Aquí teniu el desitjat glogster del grup 7 estrelles en la fantàstica actuació del comte: "Las Fábulas de Golumina", que va tenir lloc el passat mes de maig a la Seu Universitària d'Eivissa.
Hem de remarcar una altra vegada la gran actuació de tots els actors i actrius que com es pot veure a la representació experiència no els hi falta.

Aquesta versió és una versió adaptada per ells mateixos de la seva obra "Las Fábulas de Golumina".

Espero que us agradi:



I si voleu visitar el glogster original.


Reflexió personal:

Infern és la paraula que se'n ve al cap quan penso el que ens ha costat treure endavant aquest treball.
Satisfacció, alegria i sorpresa en va venir al cap just desprès d'haver-la representat.

Quina enfeinada per tan poc temps. Estic segur que és la frase que més es repeteix quan ens referim a aquesta "activitat".
A veure; un grup de 7 persones, sense cap experiència en teatre ha de fer un comte, adaptar-lo per poder ser representat amb diàlegs, fer les disfresses, els decorats, cantar, actuar i que a més li agradi al profe...quina premissa. A més per motius de feina no puc anar a cap de les classes, ni matí ni dijous de tarda, única tarda que faig feina a la setmana ;)

Davant aquest panorama, hem hagut de quedar un munt de dissabtes, diumenges, i tardes de qualsevol dia de la setmana. Són moltes coses gens fàcils, sobretot, i torn a repetir, quan no tens ni idea per què mai has fet res d'això. No diguem ja cantar amb veu angelical, en aquest tema no tinc solució a curt termini. Estic practicant per què lo meu no té nom.
Tot i així, dedicar el 90% del nostre temps "lliure", els nervis i la pressió de no fer-lo perfecte quasi acaba en desastre. Al darrer assaig, a la tarda del dia abans de la funció, vàrem haver de prescindir d'una cançó amb tot el treball que ens havia costat (tria, lletra, practicar...) i l'angoixa general ens va dur a plantejar-nos la retirada del projecte i la no actuació el dissabte. Va ser un moment, però és indicatiu del nivell de pressió que vàrem patir per excés de feina en poc temps.

Desprès de la funció, ens vàrem quedar molt a ple, el fet d'haver tingut dos oportunitats el darrer dia ens va tranquilitzar molt, de fet ens va sortir millor el primer intent (pràctica) que el segon (funció). Quan miro el vídeo estic gratament sorprès pel resultat, però ens va costar massa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada